Medi ambient

Blanes estrena una zona enjardinada a Mas Enlaire

L'Ajuntament de Blanes ha acabat les tasques de millora i enjardinament del talús que separa el desnivell de l'avinguda de la Pau, al barri de Mas Enlaire. Es tracta d'un talús amb un alt grau d'inclinació que abasta prop de 500 metres de llargària, a tocar, en un extrem, de l'escola Sa Forcanera i, a l'altre, del Mercat d'Abastaments, i l'embelliment d'aquesta zona era una vella reivindicació de l'associació de veïns de Mas Enlaire. El projecte s'ha fet en dues fases: la primera es va fer fa dos anys i la segona ha acabat fa pocs dies, amb l'enjardinament amb prop de 3.000 plantes i arbres. En la primera es van plantar 1.448 unitats arbustives i bulboses que corresponen a onze espècies diferents, i en la segona fase s'han plantat 1.512 plantes arbustives i bulboses de nou espècies i dotze arbres de tres espècies. La zona que abasta la segona fase està situada just davant del Mercat d'Abastaments de Mas Enlaire, i s'ha seguit el mateix disseny entre totes dues perquè quedi unificat com un tot.

Dos mesos i mig

Els treballs s'han pogut fer en poc més de dos mesos i mig, i van començar al novembre passat. Una de les principals innovacions que s'han introduït en aquest projecte, i que fins ara no s'havien utilitzat en cap altre lloc de Blanes, és la distribució en triangle dels elements que s'han anat incorporant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona