Urbanisme

L'entrada de Tossa tindrà un centre comercial

El ple va aprovar ahir el canvi al POUM per permetre la implantació

L'Ajuntament de Tossa va aprovar ahir provisionalment, amb el vot favorable de l'equip de govern i l'abstenció de CiU, la proposta de modificació del pla d'ordenació urbanística municipal en l'àmbit de l'antic torrent dels Moros amb l'objectiu de possibilitar la implantació d'un establiment comercial en els terrenys situats entre el vial acabat en cul-de-sac perpendicular al carrer Francesc Macià, el mateix carrer Francesc Macià, el carrer Lluís Companys i el pla de millora urbana Carretera de Lloret.

La portaveu de CiU, Imma Colom, va manifestar dubtes “que ara Tossa necessiti una superfície comercial com aquesta, i com pot repercutir en el comerç tossenc en general”. Segons es va explicar en el ple, el sostre màxim edificable és de 6.000 m², dels quals 1.300 m² serien per a magatzem, 2.500 m² per a l'establiment comercial i l'estació de servei, i 2.500 m² per a aparcament. El regidor d'Urbanisme, Manu Mohedano, va explicar que encara faltarà el projecte constructiu, però que es preveu la implantació “a curt termini” del nou establiment comercial. També va argumentar que dinamitzarà la zona i donarà resposta “a la creixent demanda” derivada dels allotjaments que hi ha al sector. “Actualment no hi ha a Tossa cap parcel·la amb una situació tan idònia per a aquest tipus d'establiment.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia