Medi ambient

turisme

Guíxols des del Carrer revisa l'obra a l'Eden Roc

El grup demana si s'amplien habitacions sobre la servitud del camí de ronda

El grup municipal de Guíxols des del Carrer (GdC), a l'oposició a l'Ajuntament de Sant Feliu, preguntarà en la sessió plenària municipal d'aquest dijous per les noves obres que s'estan duent a terme a la part posterior de l'hotel Eden Roc, concretament les que s'estan fent a la part posterior del complex que dona al camí de ronda entre la punta de Garbí i el Port Salvi.

La formació entén que la servitud de pas del camí de ronda, que discorre per la zona de domini públic maritimoterrestre, queda afectada per la remodelació de les habitacions, que “en algun cas fins i tot sembla que s'estan ampliant”. A més, GdC censura que el camí està tancat i que s'utilitza com a zona de càrrega i descàrrega de la pròpia obra, tot i que al tram fa anys que s'hi prohibeix l'accés pel risc estructural que l'escala adossada a l'edificació, amb nombroses esquerdes, s'esllavissi.

El grup, en un comunicat, recorda que aquest establiment ja té “un llarg historial pel que fa a incompliments i negligències en relació amb la protecció i la preservació dels espais públics”. De fet, insisteixen, “encara té pendent de complir una sentència del TSJC de l'any 2014 que li requereix la restauració d'una part del camí de ronda a conseqüència d'unes obres fetes sense permís”.

La formació, que també va denunciar en el passat abocaments d'aigües de l'hotel directament al mar, ja ha avançat que demanarà al govern municipal que obri una altra investigació al respecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia