Medi ambient

Medi ambient

Construiran passarel·les als rius del Tarragonès per facilitar el pas

Els rius Francolí i Gaià, que travessen el Tarragonès fins a arribar al mar, formen barreres que fragmenten els camins en diferents llocs i dificulten el pas. Per això, el Consell Comarcal del Tarragonès ha considerat necessari fer-hi uns accessos “permanents” que garanteixin el pas de vianants i bicicletes, i en alguns casos, també el de vehicles, durant un ampli període de l'any. Les actuacions previstes són construir diferents accessos, en funció de les característiques del lloc. En alguns punts es construiran passarel·les de fusta de diferents tipus i, en d'altres, passos sobre estructures de formigó. L'actuació és un pas important cap a la connexió de la xarxa de camins de la comarca, que permetrà l'ús agrícola innat a la seva concepció i un ús lúdic integrat.

Actualment, al riu Francolí hi baixa aigua de manera permanent, i dins l'àmbit de la comarca només es pot travessar –sense introduir-se a l'aigua–, a través dels ponts de les infraestructures viàries.

El riu Gaià era de més fàcil traspàs, però les riuades del 2015 i el 2016 han fet necessari habilitar-hi uns passos que permetin creuar-lo de manera més regular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia