Medi ambient

Tancaran al trànsit cala Estreta i s'Alguer de Palamós

L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós està ultimant les tasques que permetran que demà passat, un mes abans del previst, es tanqui l'accés de vehicles motoritzats al camí de cala Estreta, que passa pel centre de l'Espai d'Interès Natural (EIN) Castell-Cap Roig, així com l'accés a l'espai litoral de cala s'Alguer i la Pineda d'en Gori. Els vehicles que es desplacin a Castell podran estacionar a l'aparcament gratuït habilitat, que fins al mes de juny tindrà una capacitat limitada, per a uns 90 cotxes. La vigilància d'aquesta mesura serà a càrrec del personal de l'ADF-Gavarres Marítima.

Aquesta temporada l'Ajuntament ha avançat un mes el tancament arran de l'elevat nombre de vehicles que s'han començat a detectar, a partir del pont festiu de Setmana Santa, en aquests espais naturals litorals. Les acumulacions de vehicles als vorals dels accessos s'han produït principalment els dies festius i coincidint amb una clara bonança del temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia