Medi ambient

La temporada metropolitana de platja, a punt

L’AMB centra la gestió del litoral en la preservació mediambiental

Amb el lema Platges vives, l’AMB va donar, divendres al matí a Gavà, el tret de sortida oficial a la temporada de bany a les platges metropolitanes, amb la presentació de la temporada Estiu Metropolità.

Aquest any, l’ens metropolità vol donar a conèixer la necessitat de preservar les platges davant fenòmens com per exemple el canvi climàtic, que a mitjà termini provocarà canvis com ara la crescuda del nivell del mar, la modificació de l’actual línia de costa i temporals més devastadors. L’AMB està desenvolupant un ampli programa de regeneració de les defenses naturals de les platges, com són les dunes.

Senyalització

D’altra banda, en termes de gestió dels 30 quilòmetres de platges del litoral metropolità, una de les novetats d’enguany és la implantació de la nova senyalització informativa, que segueix la línia visual que l’AMB ja ha instal·lat a la xarxa de parcs metropolitans. Així mateix, es va anunciar l’elaboració d’un estudi d’accessibilitat, per garantir-hi l’accés de qualsevol persona, sigui quin sigui el seu grau de discapacitat. La bona climatologia va acompanyar, ahir, en el primer dia de la temporada oficial de platja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia