Medi ambient

Can Fornaca, en peu de guerra pels talls d’aigua

L’alcalde de Riudarenes s’ha compromès a omplir el dipòsit amb tancs

L’Ajuntament de Riudarenes es compromet a solucionar d’una vegada per totes els problemes d’aigua que pateixen des del mes de juny els veïns de la urbanització Can Fornaca. Ahir, els veïns, cansats de “tants talls d’aigua” –aquest cap de setmana van quedar sense dissabte a les sis de la tarda i tot diumenge–, van muntar una assemblea al centre cívic per intentar trobar una solució. La reunió estava convocada pel PDeCAT, el partit que està en l’oposició.

A la reunió, hi van assistir prop d’una cinquantena de veïns, a més de l’alcalde, Jordi Gironès, que “no hi estava convidat”. L’alcalde “va escoltar tots els problemes dels veïns” i es va “comprometre al fet que a partir de demà –avui per al lector– farà arribar a la urbanització els tancs d’aigua necessaris per omplir el dipòsit gran que hi ha a Can Fornaca –de 700.000 litres–”, va explicar Pedro Plata, regidor del PDeCAT a Riudarenes, que assegura que l’alcalde fins ara “sempre havia dit que això no era possible”.

Els problemes d’aigua a Can Fornaca es remunten al 16 de juny per una canonada que va rebentar. “Això va provocar que cada dia de les deu de la nit a les sis del matí ens quedem sense aigua, a més d’algun cap de setmana com aquest que acabem de passar”, explica. L’alcalde assegura,, sempre segons Plata, que el problema dels talls d’aigua és que el dipòsit gran que hi ha a la urbanització no s’acaba d’omplir per “l’ús irresponsable d’alguns veïns”. A la urbanització hi ha dos dipòsits més d’uns 200.000 litres però que no s’utilitzen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona