Medi ambient

Pineda premiarà l’ús de la deixalleria municipal

Es podrà obtenir un descompte de fins al 20% en el rebut de les escombraries

L’Ajuntament de Pineda ha impulsat una campanya per augmentar l’ús de la deixalleria municipal, ubicada al polígon industrial de Mas Roger i que premia aquells ciutadans que més reciclen. En concret, cada usuari empadronat al municipi pot demanar una targeta en què els empleats del servei aniran posant un segell identificatiu cada cop que es visiti el recinte amb material per reciclar, però només d’ús domèstic. Tot i això, cada segell demana uns mínims tant de volum com de quantitat de residus, com ara en el cas de l’oli, que haurà de ser no inferior a un litre. En funció dels segells acumulats a la targeta, el consistori aplicarà el descompte corresponent al rebut de les escombraries de l’any següent.

En aquest sentit, els usuaris que es vulguin beneficiar dels descomptes –que com a màxim seran del 20%– hauran d’entregar la targeta segellada durant el mes de gener del 2018 perquè la subvenció es faci efectiva. Fonts de l’Ajuntament expliquen que s’han repartit inicialment unes 200 targetes però que es desconeix quin acabarà sent l’impacte de la campanya en els rebuts de les escombraries. “L’objectiu prioritari és generar molta més activitat en el servei i, sobretot, conscienciar encara més la ciutadania de la necessitat de reciclar els materials que ho puguin ser”, apunten les mateixes fonts. La gestió de la deixalleria municipal, inaugurada el 2010, correspon al Consell Comarcal del Maresme, que va cedir la concessió a l’empresa Arca del Maresme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia