Medi ambient

Begur amplia el porta a porta avui a dos sectors

El servei de recollida selectiva de residus porta a porta de Begur, que es va començar a implantar el febrer passat en part del municipi, s’amplia aquest any a tot el terme.

A partir d’avui, l’àrea de Medi Ambient ha decidit començar l’extensió pels sectors de Mas Prats i la Xarmada-Mas Gispert. Per fer-ho possible, els darrers dies, els veïns dels dos nous àmbits han pogut adquirir els corresponents cubells, a l’Espai Mas d’en Pinc, amb una factura de l’aigua. Tot i això, l’Ajuntament mantindrà un temps el sistema de recollida antic amb contenidors d’aportació, complementat amb una tasca de conscienciació i informació. “Ho fem atès l’èxit del servei”, ha assenyalat l’alcalde, Joan Loureiro, que ha recordat que els punts conflictius han tingut lloc a les àrees d’aportació que donaven servei a les zones on fins ara no es fa el porta a porta. “Conviuran els dos sistemes durant un o dos mesos”, fins que el porta a porta arreli, diu l’alcalde.

El sector de Mas Prats agafa els carrers Creu d’en Ralló, Corall, Surera, Mas Prats, Mirador de sa Tuna i Oliveres, mentre que el sector la Xarmada-Mas Gispert cobreix els carrers Xarmada, Racó de Ponent, Roca d’en Pinc, de la Lluna, Mas Gispert, Mercuri, Júpiter i Venus i també el camí Creu. Progressivament, el servei s’anirà aplicant als altres sectors del municipi, amb l’objectiu que estigui totalment implantat en els propers mesos. Alhora, es preveu l’eliminació d’algunes àrees d’aportació especialment conflictives. En concret, les dels Blanquers, del Local Social Polivalent, del Forn de Calç d’Esclanyà i Mas Prats. “Ho farem d’una manera tranquil·la i esglaonada, però, al mateix temps, amb determinació i convenciment”, ha afirmat Loureiro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona