Medi ambient

Els entorns dels centres escolars de Sils, sense fum

Dilluns va tenir lloc l’adhesió de Sils a la campanya Entorn sense fum, impulsada per les escoles i les AMPA dels diferents centres educatius de primària, secundària i llars d’infants del poble. Entre altres iniciatives, es pintarà la zona de limitació a la vorera de l’espai lliure de fum dels centres educatius.

És un projecte comunitari d’àmbit municipal que la Secretaria de Salut Pública ofereix als ajuntaments. L’objectiu d’aquest projecte és prevenir l’inici del consum de tabac i l’exposició al fum en la població infantil i jove, evitant que al seu entorn habitual hi hagi persones fumant.

La campanya també vol sensibilitzar els adults com a referents i informar els menors del risc del consum de tabac. Consta d’una campanya orientada a facilitar que l’espai exterior d’accés immediat als centres educatius i equipaments culturals i esportius del poble siguin entorns lliures de tabac. Per aquest motiu, s’ha procedit a retolar i delimitar aquests espais assignats com a Entorn sense fum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia