Medi ambient

Ecoguies pel fons marí de la Costa Brava

Centres de submarinisme i pescadors impulsen uns cursos formatius

L’Associació de Centres Turístics Subaquàtics de la Costa Brava i el Grup d’Acció Local Pesquer (GALP) de la Costa Brava organitzaran uns cursos adreçats a monitors, guies, instructors de submarinisme i directors de centres per formar i acreditar ecoguies subaquàtics. Els cursos, que es faran a partir del mes de setembre, es fan amb el compromís de treballar per conservar els hàbitats marins i d’interès pesquer de la Costa Brava

La proposta formativa, finançada pel Fons Europeus Marítims i de la Pesca (FEMP), constarà de dotze cursos, que tindran lloc en onze municipis de la Costa Brava.

Objectiu formatiu

L’objectiu marcat pels impulsors del projecte és arribar a 60 centres i 240 alumnes i, a banda de deixar un fons marí millor a les futures generacions, la formació crearà un valor afegit, perquè els clients valoren el compromís mediambiental. En aquest sentit, també es preveu la creació d’un distintiu per a les immersions guiades amb aquests criteris. Durant els cursos, els assistents rebran formació sobre com organitzar les immersions vigilades, identificar zones vulnerables, aplicar normes de comportament i bones pràctiques i resoldre conflictes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia