Medi ambient

Ecologia internacional a la Garrotxa

Un camp de l’Agrupació Naturalista acull voluntaris de 5 països

Voluntaris de França, Rússia, Polònia i la República Txeca, a part de catalans, participen fins al 28 de juliol en un camp de treball internacional que lidera l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa, sota el lema Acció per a la conservació de la natura. Hi estan duen a terme diverses tasques sobre el terreny, com per exemple treballs de bioconstrucció a l’hort del Mas Pujou, el seguiment de la fauna i la flora o un taller d’autoreparació de bicicletes. A banda, s’hi realitzen activitats de conscienciació sobre temes com ara la problemàtica de la introducció d’espècies exòtiques per a la fauna autòctona, la mobilitat sostenible o l’educació ambiental com a eina de transformació social.

L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa, una associació amb quaranta anys d’història, organitza camps conjuntament amb entitats que opten pel desenvolupament d’un projecte local sense ànim de lucre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia