Medi ambient

Diners d’urgència per reparar camins malmesos a Santa Coloma

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha aprovat una modificació de crèdit per destinar d’urgència 26.424,72 euros a l’arranjament de camins. D’aquesta manera, l’equip de govern, d’ERC i MES, vol fer transitables alguns camins i pistes forestals, que actualment signifiquen un perill per a vehicles i veïns, segons va dir l’alcalde, Joan Martí, en el ple de dilluns.

Santa Coloma va patir “greus danys en cases particulars, edificis municipals i camins” pels efectes de l’huracà Leslie, la setmana passada, va exposar Martí. Divendres el consistori va quantificar en 135.000 euros els danys causats pel temporal, que ha afectat instal·lacions esportives i equipaments culturals. S’actuarà, de moment, a les carreteres que condueixen al castell de Farners, la que duu de Castanyet a l’Espina, la que condueix a Ca l’Agustí i la carretera de la Clariana, informa l’equip de govern.

La modificació de crèdit aprovada (62.143,42 euros) va rebre setze vots a favor (ERC, MES, CiU i PSC) i una abstenció (CUP). Inclou 35.698,70 euros per construir una quarantena de nínxols al cementiri municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia