Medi ambient

Guíxols des del Carrer diu que la grada a Can Rius malmet la platja

El grup municipal de Guíxols des del Carrer-CatECP va qüestionar ahir el funcionament de l’obra hidràulica de canalització del tram final de la riera del Monestir i la graderia d’accés a la platja des del passeig Rius i Calvet, acabats de reformar a principi d’any. Amb la pluja torrencial de dissabte al matí, l’aigua que no va engolir la canalització va arrossegar la sorra mar endins i va provocar un esvoranc a la zona de bany.

La formació diu que demanaran explicacions i mesures correctores per evitar que el problema es repeteixi en futurs episodis i haver de reposar la sorra cada cop que hi hagi pluges intenses.

Grup d’emergències

Des del govern local, ahir anunciaven en paral·lel que han activat un equip d’emergències per anar solucionant els desperfectes que van ocasionar les tempestes, com ara despreniments de roques i acumulació de sorra en diversos carrers i vies principals. Els més greus es van produir a la carretera de Sant Pol, però també al passeig, els entorns del monestir, les rondes i l’avinguda Europa, la carretera de Girona i altres vials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia