La recollida selectiva a Parets ha augmentat un 4% durant el 2008

La recollida selectiva durant l'any 2008 ha estat de l'ordre del 30% dels residus generats, un 4% més respecte a l'any 2007, segons ha anunciat avui l'Ajuntament de la població i segons es desprèn de l'informe elaborat pels Serveis d'Espais Verds i Urbans del consistori

Segons aquest informe, l'evolució ha estat en les quatre fraccions de reciclatge: la recollida de matèria orgànica ha estat de 701 tones, un 16% més respecte a l'any 2007; la recollida de vidre, l'any passat va ser de 203 tones, amb un increment del 17%. La recollida selectiva d'envasos ha estat de 150 tones, un 17% més que l'exercici 2007 i, finalment, la recollida de paper i cartró ha augmentat un 11%, amb un total de 415 tones.

D'altra banda, el volum de residus recollits a la deixalleria municipal ha estat de 905 tones, que suposa un 15% d'augment. La posada en marxa de la targeta de la deixalleria, que preveu un descompte en la taxa mediambiental, ha fet créixer notablement els usuaris, que han arribat als 9.808, un 35% més que l'any anterior.

L'informe assenyala un augment de la població d'un 2,36% respecte al 2007 mentre que la quantitat de residus generats l'any passat tan sols va créixer un 1,45%. D'acord amb aquestes xifres, la quantitat de residus generats per habitant ha disminuït lleugerament i se situa en 1,30 kg per habitant i dia l'any 2008.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona