Medi ambient

Sant Joan Despí

Plantaran vinyes al parc de la Fontsanta

Amb l'objectiu de recuperar el passat agrícola de Sant Joan Despí, l'Ajuntament té previst crear una zona de vinyes d'uns 600 metres quadrats al parc de la Fontsanta. L'actuació s'emmarca en les obres d'ampliació i millora del parc, de set hectàrees. Segons va explicar l'alcalde, Antoni Poveda, els escolars de Sant Joan Despí podran visitar les vinyes i conèixer una part de la història de la ciutat.

Durant el 2011, s'invertiran 3 milions d'euros, provinents d'Aigües Ter-Llobregat, a continuar els treballs d'urbanització i millora de l'espai. Es treballarà al nord del parc i s'ampliarà la zona del Pont Reixat. En concret, a l'espai comprès entre el carrer Marquès de Monistrol i l'avinguda Baix Llobregat, gràcies al farciment de terres del barranc, es crearan camins per connectar els dos costats del parc, dues àrees infantils, una zona central per a l'activitat esportiva i un espai pensat perquè la gent gran hi faci exercici.

A la zona del Pont Reixat, de 30.022 metres quadrats, s'hi faran horts urbans, es crearà una zona d'aparcament accessible, es ressituarà l'espai del Pipican i es farà un mirador del parc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.