Medi ambient

Alarma menor en la Central Nuclear de Cofrents

Es troba en aturada tècnica per fer la recàrrega i l'incendi s'ha sufocat amb treballadors de la planta

El Consell de Seguretat Nuclear de l'estat espanyol ha informat els mitjans de comunicació que el titular de la Central Nuclear de Cofrents, ha notificat un conat d'incendi d'una allargadora elèctrica instal·lada per a fer treballs de manteniment en un edifici auxiliar.

El conat, segon la direcció d ela Central Nuclear, ha estat identificat i sufocat pel personal contra incendis de la pròpia planta i no ha estat necessari fer arribar cap tipus de mitjans d'extinció exteriors.

La Central Nuclear de Cofrents es troba actualment en aturada tècnica per recàrrega i el succés no ha suposat cap risc —segons el director de laplanta— per al treballadors, la població o el medi ambient, amb la qual cosa, aquest incident, ha estat qualificat com a nivell zero de risc en l'Escala Internacional de Successos Nuclears (INES).

No obstant això, els col·lectius ecologistes i antinuclears de la zona i del conjunt del País Valencià no és la primera vegada que han demanat l'aturada definitiva i el desmantellament de la planta, una de les més antigues de l'Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.