Medi ambient

L'Assemblea de la Vall d'Albaida insisteix contra la planta de residus animals

Organitza concerts, tallers, debats i jornades de defensa del territori per als dies 3 i 4 de juliol

La vila d'Otos acull la celebració de les segones jornades en defensa del territori que l'Assemblea Veïnal contra la planta de residus animals de la Vall d'Albaida està organitzant per als propers 3 i 4 de juliol.

Segons el grup organitzador, “la nostra comarca patix, des de fa temps, l'intent d'imposició de projectes o infraestructures que no tenen res a veure amb la nostra aspiració i les nostres necessitats com a poble”.

Aquesta organització veïnal denuncia que els intenten imposar projectes com el de la planta d'animals que atempten contra la seua forma de vida, la seua cultura i el seu futur, i no volen ser el femer del món.

Les jornades esdevindrà un acte social i es farà una festa que començarà el divendres amb un sopar faixat i després concert solidari amb Andreu Valor, Beuratge, el Diluvi i Sigarrito.

El poble d'Otos habilitarà una zona d'acampada per poder quedar-s'hi a dormir i participar de totes les propostes que, al voltant de la defensa del territori, es duran a terme al llarg del dissabte.

Les activitats programades són, entre d'altres: taula redona (amb la participació de: Xavi Ródenas, regidor de medi ambient de l'ajuntament de Gandia; Anna Gomar: veterinària, Jesús Benito: ramader del col·lectiu l'esquella), tallers diversos (ràdio, llana guirra, tallers infantils, globoflèxia, artístics, etc.).

A migdia hi haurà paelles populars i després hi haurà concursos d'escacs, de truc i de dominó; amb premis per als guanyadors. A partir de les 17 hores se celebrarà el II concurs internacional de llançament d'aixada amb premis per als tres primers classificats. També es durà a terme una xarrada-debat amb el títol “Spain is different”: un recorregut històric del turisme a l'estat espanyol, a càrrec de la Coordinadora Llibertària de Mallorca.

Després del sopar de germanor es conclouran les jornades amb concerts de Toni de l'Hostal, Saba Nova, X-Tencil i Vae Victis. La festa durarà fins que el cos aguante.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona