Medi ambient

Setze mil participants en el programa Ecoactivitats

Més de 16.000 lleidatans han participat en el programa Ecoactivitats, que impulsa l'Ajuntament de Lleida des de l'any 2010. La iniciativa ofereix, periòdicament, cursos, tallers, visites guiades i programes relacionats amb el medi ambient i s'adrecen a tot tipus de públic. El programa té com a objectiu millorar el coneixement i el vincle de la ciutadania envers el medi natural, així com el foment dels bons hàbits a favor del medi ambient i de la sostenibilitat.

Només aquesta primavera, les Ecoactivitats han tingut la participació de més de 3.000 persones i s'han fet 20 activitats. Enguany, un dels eixos ha estat la descoberta de l'Horta de Lleida com a espai natural i de producció agrícola local. S'hi han realitzat visites, tallers d'iniciació a l'hort d'autoconsum i un taller de preparació del planter, entre altres. També s'hi ha fet un curs d'iniciació a l'ornitologia en anglès, que ha tingut una gran acollida, i un altre sobre com identificar els ocells a partir dels seus cants.

Properament s'oferirà un taller de tècniques per al muntatge d'un jardí vertical al balcó amb materials reciclats, un curs per conèixer els bolets de tardor i una visita guiada a l'horta de Granyena en bicicleta. Les Ecoactivitats també celebraran la Nit dels Ratpenats i organitzarà una visita a l'estació de depuració d'aigües.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.