Medi ambient

La UTE adjudicatària del Port d'Aro defensa la futura bocana

La unió temporal d'empreses (UTE) integrada pel Club Nàutic Port d'Aro i la constructora Sierra de Mías SA, que ha guanyat el concurs per mantenir la gestió de la marina durant els pròxims 25 anys, defensa que l'ampliació de la bocana prevista en el seu projecte, que es va imposar amb una puntuació de 97,20 sobre un total de 100 punts màxims, “compleix perfectament l'estricta llei d'avaluació ambiental i la llei de protecció de la mar, basades en les directives de la UE”.

Un grup de socis del club ha qüestionat en les darreres setmanes el projecte, per la construcció d'un nou espigó a la punta Prima i l'ampliació de l'existent, però la UTE hi contraposa que “avui dia la bocana actual no compleix l'objectiu d'evitar l'agitació marítima en el seu primer tram, com indicaven las bases del concurs”. També defensen que informes ambientals no preveuen impactes ni sobre el fons marí ni en la perspectiva visual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia