Medi ambient

Medi ambient

La restauració de la Pletera s'atura a l'estiu

Les màquines s'han retirat i no hi tornaran fins a l'octubre, per buidar la runa extreta

Les obres de restauració ambiental del projecte Life Pletera sobre el terreny es van aturar a mitjan juny, tot i que es continuarà treballant als despatxos en les tasques, també imprescindibles, de gestió i planificació. Les màquines no hi tornaran fins a l'octubre, per no entorpir l'activitat turística, tot i que a la tardor la seva presència ja no serà tan intensiva, perquè les obres de desurbanització estan en la recta final.

De fet, l'actuació que resta per fer és el condicionament de la primera parcel·la de l'àmbit, on ara hi ha dipositats els materials que s'extreuen de les obres per al tractament previ al seu destí final. A la tardor, a part de treure la runa, també preveuen començar l'adequació de la xarxa d'itineraris per fer visitable la zona. La redacció del projecte ja s'ha encarregat i inclourà, a part del recorregut a peu o en bicicleta, l'adequació de dues de les tres casetes dels transformadors elèctrics, com a mirador de la zona i observatori d'ocells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia