Medi ambient

A Figueres un veí s'encara sol als estornells

La imatge esvalota les xarxes socials i l'Ajuntament se'n desmarca

La imatge d'un veí de Figueres en una zona arbrada de la ciutat, equipat amb un aparell de megafonia que emet xisclets per espantar els estornells, va esvalotar ahir les xarxes socials. La fotografia captada il·lustrava una notícia de Ràdio Girona segons la qual l'Ajuntament tolera aquestes iniciatives, sempre que no siguin desmesurades, una notícia que alguns van interpretar com un suport explícit de l'Ajuntament a aquestes iniciatives.

El regidor de Medi Ambient de Figueres, Francesc Cruanyes, va haver d'intervenir en el debat que s'estava animant a les xarxes, especificant que, si bé tota col·laboració ciutadana és benvinguda, l'Ajuntament de Figueres té eines pròpies per lluitar contra els estornells i no dóna suport a aquestes iniciatives, només les consent si no causen altres mals.

Fonts de l'Ajuntament confirmaven ahir que la persona de l'aparell de megafonia no té cap relació amb els serveis municipals; les mateixes fonts avancen que l'Ajuntament està a punt de tancar un contracte amb una empresa especialitzada per afrontar el problema real de les plagues a la ciutat, i que englobarà la lluita contra el mosquit tigre, i la proliferació de coloms i estornells, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia