Urbanisme

municipal

salvem el golfet

Moció d'ERC per aturar les obres al Golfet de Calella

Diu que Urbanisme ha instat el jutjat a paralitzar els treballs al xalet cautelarment

El grup d'ERC a l'Ajuntament de Palafrugell va anunciar ahir que presentarà una moció, que serà debatuda en el ple del dimarts 25 d'abril, per exigir al govern municipal “la paralització immediata de les obres del xalet del Golfet”. El portaveu dels republicans, Josep Piferrer, argumenta que estan “assabentats que la Generalitat ha instat el jutjat a paralitzar cautelarment les obres”, tot i que inicialment no ho plantegessin quan van interposar un contenciós administratiu contra la llicència municipal. Creu que la continuïtat dels treballs, després que el govern local aixequés la suspensió temporal al desembre, “complica encara més la solució final”. L'alcalde, Juli Fernández, sosté que les obres estan pràcticament acabades i que qualsevol paralització exposa el consistori a haver d'acabar indemnitzant els propietaris.

Els republicans estan pendents del suport eventual del PDeCAT a la proposta, que podria deixar el govern de Fernández en minoria. Però els d'Albert Gómez, que en el darrer ple es va alinear al costat de la feina feta pels tècnics municipals d'Urbanisme i va defugir posicionar-se al costat dels litigis de la Generalitat i Salvem el Golfet contra la construcció, encara no s'han pronunciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia