Infraestructures

Reasfaltaran un tram del vial d'accés a Castell

El ple de Palamós aprova avui les obres per arranjar part del camí cap a la platja

L'Ajuntament de Palamós invertirà 60.000 euros per condicionar els primers 670 metres del vial que connecta la sortida de l'autovia C-31 a Vall-llobrega amb la platja i la resta de l'espai protegit d'interès natural de Castell. L'elevat trànsit durant els mesos d'estiu i el pas del temps han provocat que el paviment asfàltic estigui molt deteriorat, tot i les successives actuacions puntuals.

El projecte, que se sotmetrà a votació en el ple municipal d'aquest vespre, també inclou l'eixamplament d'algunes de les seccions més estretes del tram. En aquest sentit, cal tenir en compte que en molts punts l'amplada del camí és de poc més de quatre metres, fet que comporta que els vehicles hagin d'encreuar-se amb risc de col·lisió. Finalment les obres preveuen, a banda i banda del vial, la construcció de vorals i guals formigonats que garanteixin el correcte desguàs de l'aigua de pluja.

Un cop aprovat el projecte, però, encara restarà posar els treballs a subhasta i la posterior adjudicació, de manera que el govern palamosí preveu que s'executin dins del primer trimestre de l'any vinent.

En una segona fase es preveu portar a terme la mateixa actuació en el segon tram del camí, comprès des del càmping Benelux fins a l'accés a la platja de Castell i l'aparcament.

Asfaltats aquesta tardor

D'altra banda, aquesta mateixa tardor la junta de govern municipal ha adjudicat el projecte d'asfaltats viaris de diversos carrers. L'alcalde, Lluís Puig, ha destacat que es tracta de millores que els veïns del municipi ja havien posat sobre la taula, però que en l'anterior actuació es van descartar per falta de pressupost.

Per exemple, s'acabarà de pavimentar l'avinguda Catalunya –entre Nàpols i Mar– i trams dels carrers Rosselló, Aragó, Provença, Riera d'Aubi –on s'actuarà de passada en un punt d'un col·lector malmès–, Muntaner i Foment. També faran algun retoc als carrers de Santa Bàrbara i Pere Joan.

En total, comprenen 865 metres lineals de calçades, amb una superfície de paviment a renovar de 5.875 metres quadrats. Les obres les farà l'empresa Construccions Fuster amb un pressupost de 89.700 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona