Infraestructures i serveis

trànsit

accidents

Foment parla d'un 80% menys de morts a l'N-340

Ràpida resposta des de Foment a l'ofensiva llançada des del RACC a través d'una campanya publicitària que responsabilitza, “per la seva passivitat”, el govern de Madrid de les nou morts a l'N-340 en el darrer any. El subdelegat del govern a Tarragona, Emilio Ablanedo, va replicar dient que del gener al setembre “s'ha reduït la mortalitat a l'N-340 en un 80%”, fent referència a dades de la unitat de carreteres del Ministeri de Foment. El percentatge ratifica, segons Ablanedo, l'èxit de mesures impulsades pel govern, com ara més trams amb línia contínua, la instal·lació de bandes rugoses i sonores, limitacions de velocitat i la construcció de rotondes.

“Hem passat de quinze morts durant el 2015 a dues morts durant els primers tres trimestres del 2016 i de nou accidents frontals el 2015 als dos trams on s'ha pintat la doble línia contínua a dos”, va explicar Ablanedo a través d'un comunicat en què afegia: “No podem acceptar que se'ns defineixi com a passius.” Els transportistes, per la seva part, també van criticar la solució del RACC perquè, diuen, no és la que vol el territori

La disparitat de xifres es deu al fet que el subdelegat feia referència a víctimes i accidents al tram ebrenc de l'N-340, mentre que les dades facilitades pel RACC comptabilitzaven tot el tram de la via a la demarcació i un accident a Vallirana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia