Infraestructures i serveis

La plataforma carrega contra el pla de la C-55 del govern

La plataforma No Més Morts a la C-55 va carregar ahir contra els plans del govern, que prioritza el traspàs de trànsit de la C-55 cap a la C-16 abans que el desdoblament.

El col·lectiu va afirmar que el traspàs de vehicles d'una via a l'altra no és gratuït: “Paguem de les nostres butxaques cada vehicle que circula de dilluns a divendres.” I es va mostrar molt crític amb el fet que el desdoblament no es faci per manca de voluntat política, tal com va afirmar el president del Consell Comarcal, Agustí Comas, quan va recordar que el projecte està redactat i que només cal dotar-lo de pressupost per executar-lo, un fet que al capdavall depèn d'una decisió política, va dir. La plataforma va respondre que, de la mateixa manera, “cada víctima i cada accident passaran per una decisió política” i va demanar més contundència als alcaldes a l'hora de negociar amb el govern. També va reiterar que creuen que el desdoblament és l'única solució i va recordar que la C-55 i la C-16 només són paral·leles en deu quilòmetres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia