Infraestructures i serveis

Municipal

Retiren part dels cables elèctrics aeris, a Badalona

Endesa ha desmantellat una línia i vuit suports a la serralada de Marina

Endesa ha desmantellat un tram de 340 metres de cables aeris al parc de la serralada de Marina, a Badalona. D’aquesta manera s’integra la xarxa elèctrica en l’entorn natural, es redueix l’impacte visual i es millora de la qualitat del servei a 1.255 clients. Ahir, amb l’ajuda d’un camió grua, es van retirar una línia aèria, set suports de fusta i un de metàl·lic situats a tocar de la carretera de Can Ruti.

Per fer possible aquesta actuació, que representa una inversió de més de 45.000 euros aportats per l’empresa elèctrica, ha calgut posar en servei una línia subterrània que surt de la subestació de Can Ruti i l’interruptor de mitjana tensió que connecta a la xarxa de distribució. Els treballs s’acabaran amb la renovació del centre de transformació on arriba la nova línia, amb millores que permetran estalviar temps en la localització d’avaries, agilitar-ne la resolució i reduir el temps d’interrupció del subministrament elèctric.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia