Instal·len noves barreres adequades per a motoristes a la xarxa de la demarcació

La Generalitat ha adjudicat la tercera fase de les actuacions per a la col·locació d'uns onze quilòmetres de faldons a les barreres de seguretat de la xarxa viària catalana, com a mesura de protecció per als motoristes, que fa anys que ho reclamaven. La inversió global, que s'executarà a partir d'aquest hivern amb un termini de quatre mesos, serà de 743.000 euros i afectarà algunes vies tarragonines com la C-14, la T-324, la T-721 o la T-734. Amb una inversió de mig milió més, el govern ja havia conclòs recentment una altra fase específica a les comarques d'interior del Camp de Tarragona, que va suposar la instal·lació de 12 quilòmetres de noves barreres laterals en trams que en sumen més de 45, en carreteres com la C-241.

L'Estat també fa actuacions semblants a la seva xarxa viària, i així en les darreres setmanes ha instal·lat més faldons a l'N-240, en diversos trams del coll de Lilla –molt transitat pels motoristes els caps de setmana– i a Vallmoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.