Infraestructures i serveis

municipal

esports

Una segona pista de tennis a la zona esportiva de Miànigues

La zona esportiva de Miànigues, a Porqueres, disposa des de fa pocs dies d’una segona pista de tennis, també de terra batuda, com la primera. Les instal·lacions les ha pagades el Club Tennis Porqueres, que ha signat amb l’Ajuntament (l’espai és de propietat municipal) un contracte d’obra i servei de 20 anys de durada.

Fa dos anys es va estrenar la primera pista, però atès l’elevat nombre d’usuaris que tenia es va decidir de seguida l’ampliació a dues pistes. En el tracte s’ha establert que la gent empadronada a Porqueres que no és sòcia del club pugui utilitzar les instal·lacions a preu mòdic.

El consistori dona per acabada la primera fase de construcció de la zona esportiva de Miànigues, composta per un camp de futbol, una piscina descoberta, una pista de patinatge, les esmentades pistes de tennis i un edifici comú de serveis.

Més equipaments

A mitjà termini, l’Ajuntament vol encabir més equipaments esportius en aquesta zona. Els pròxims mesos estudiaran la viabilitat de les diferents propostes que tenen sobre la taula, ha dit l’alcalde, Francesc Castañer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia