Infraestructures i serveis

Més de mig milió de viatgers fins al maig a l’aeroport de Girona

L’aeroport Girona-Costa Brava ha guanyat un 3,4% de passatgers durant el maig i ja supera el mig milió en l’acumulat del 2018 (560.453). Després que durant l’abril l’aeroport de Girona perdés passatgers (en part, per com va caure la Setmana Santa al calendari) aquest passat maig la terminal de Vilobí d’Onyar ha tornat a remuntar registres. Segons recull l’estadística d’Aena, al maig hi va haver 227.038 persones que van passar per la terminal de Vilobí d’Onyar. I d’aquestes, tres de cada quatre van enlairar-se o aterrar amb l’aerolínia de baix cost Ryanair, que manté la preeminència. De totes maneres, la temporada d’estiu ja comença a deixar-se notar, perquè altres companyies i operadors turístics com Transavia, TUI Airways i Jet2 (que enllacen amb Holanda, Bèlgica i les illes britàniques), incrementen passatgers.

D’altra banda, durant el mes de maig, des de l’aeroport de Girona es van fer 1.975 operacions. Són un 9,9% menys en comparació amb l’any passat, però això demostra que els avions van més plens. Pel que fa a destins, entre les rutes més sol·licitades hi ha Manchester, Brussel·les o Weeze.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia