Infraestructures i serveis

A Banyoles, més d’un quilòmetre de canonades noves

Aigües de Banyoles substitueix el fibrociment i el PVC pel polietilè dels tubs en cinc carrers de la ciutat

La concessionària de l’abastament i la distribució de l’aigua potable de la ciutat de l’estany, Aigües de Banyoles, ha completat un projecte de renovació de les canonades de transport de l’aigua de cinc carrers, equivalents a 1.074 metres de canonades. L’objectiu de les obres –ha explicat l’Ajuntament– ha estat “millorar considerablement l’abastament a la zona i garantir el cabal d’aigua necessari als usuaris”. Els vials on s’ha fet el canvi han estat el passatge Arcades, el carrer dels Valls i l’annex del carrer Navata (aprofitant les obres de reurbanització que s’han executat en aquesta zona), el camí de la Creu d’en Trull, el passatge doctor Fleming i la zona de l’encreuament entre els carrers Pare Butinyà i Baldiri Reixac. Les canonades de distribució substituïdes estaven fetes de fibrociment i de PVC. Les noves són d’un material més eficient, com és el polietilè. Aquest mateix material és el de les noves connexions de servei, que fins ara eren de plom.

Segons el consistori, Aigües de Banyoles renova cada cert temps les canonades de la xarxa d’aigua i inverteix en la planta de tractament d’aigua i en la resta d’instal·lacions que fan possible la distribució.

LA XIFRA

1.074
metres
de tubs de la xarxa de distribució s’han substituït en aquestes obres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia