Infraestructures i serveis

Gespa artificial per al camp del Sant Pere Màrtir, d’Olot

L’Ajuntament hi està instal·lant la que es va retirar l’any passat de la zona esportiva del Morrot

La gespa natural del camp de futbol del Club Joventut Sant Pere Màrtir, d’Olot, ja és història. Aquests dies s’està treballant en la substitució d’aquella superfície per una de gespa artificial. El nou terreny de joc és reutilitzat, ja que es tracta de la gespa artificial que hi havia al camp de futbol de la zona esportiva del Morrot i que va ser retirada quan s’hi van construir les noves instal·lacions, estrenades l’any passat. Els treballs van a càrrec de l’Ajuntament d’Olot, que hi destina un pressupost d’aproximadament 40.000 euros. En aquesta quantitat s’hi inclou la col·locació de la base de cautxú –procedent també del terreny de joc del Morrot– i la millora del sistema de reg. Els operaris compten que la setmana que ve ja podran col·locar la gespa. La previsió és que les obres estiguin acabades el mes vivent. Feia temps que el club demanava al consistori la seva col·laboració per fer el canvi a gespa artificial. La proposta inicial del Joventut Sant Pere Màrtir, que compta amb uns 200 jugadors, era una reforma que també inclogués un sistema de reg nou sota la superfície sintètica, un objectiu que no s’ha pogut complir perquè no s’ha disposat de prou recursos.

De mica en mica els clubs de futbol de la Garrotxa van substituint la gespa natural per l’artificial. Ara mateix, també s’està fent aquest canvi al camp de les Preses.

LA XIFRA

40.000
euros
destina l’Ajuntament d’Olot a aquestes obres, que estaran enllestides el mes que ve


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia