Infraestructures i serveis

Millores a la connexió entre Font-rubí i Camprodon pel Ritortell

L’Ajuntament de Camprodon ha iniciat les obres d’adequació del camí d’accés a Font-rubí, en concret en el tram entre el trencant del Masot i aquest nucli del municipi. La majoria dels desperfectes que pateix la zona s’han produït a causa de l’acció de l’aigua de la pluja, la neu i el glaç, a part del pas dels vehicles. Aquesta actuació preveu neteja els vorals, reperfilar els trams de la cuneta i construir dos trencaaigües que permetran evacuar les aigües pluvials cap als recs naturals. A més, es repararà el paviment. La inversió és de 48.750 euros, de què la majoria finançats amb una subvenció del programa de camins públics locals de la Generalitat. Les obres s’enllestiran en un termini màxim de dos mesos.

El camí de Camprodon a Font-rubí és l’itinerari més curt entre tots dos nuclis i discorre per la vall del Ritortell. A més de proporcionar una connexió directa entre els dos nuclis, aquest camí és utilitzat per molta gent com a lloc de passeig. Atenent aquesta circumstància, s’aprofitarà per instal·lar-hi ressalts per minorar velocitats, actuació prevista dins el pla de mobilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia