Infraestructures i serveis

Reunió amb Foment per mirar de desencallar la variant d’Olot

El Ministeri de Foment ha convocat l’alcalde d’Olot a una reunió, demà a Madrid, per tractar del tram de la variant d’Olot que és responsabilitat de l’Estat. Serà la primera reunió entre l’Ajuntament i el govern espanyol sobre aquesta qüestió des que el socialista Pedro Sánchez ocupa La Moncloa. L’objectiu de l’Ajuntament –va indicar ahir l’alcalde garrotxí, Josep Maria Corominas (PDeCAT)– és aconseguir que el govern estatal compleixi els acords pactats amb el gabinet del PP i que es resumeixen en el fet que la Generalitat assumeixi la redacció de l’estudi tècnic del traçat, n’executi les obres i posteriorment Foment es faci càrrec de la despesa.

Corominas viatjarà acompanyat d’un tècnic municipal. És probable que a la trobada hi assisteixi també el subdelegat del govern estatal a Girona, l’olotí Albert Bramon. Segons el parer de l’alcalde, a més del compromís contret per l’anterior govern espanyol, l’altre argument a favor del tracte és el fet que la variant és una necessitat de primer ordre. Es calcula que cada dia creuen la ciutat uns 20.000 vehicles, que usarien la nova carretera si ja estigués feta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia