Infraestructures i serveis

La zona esportiva de Roses incorpora 4.000 m² de superfície més

El nou espai inclou pista de bàsquet, deu pistes de petanca i la reconversió d’una pista per a la pràctica del patinatge

A Roses han acabat les obres de creació d’un nou espai esportiu que inclou una pista de bàsquet, deu pistes de petanca i la reconversió d’una pista per a la pràctica de patinatge.

El conjunt de l’actuació suposa la incorporació de 4.000 m² de superfície a la zona esportiva, a tocar de les pistes poliesportives i de patinatge de la població. Les deu pistes de petanca tenen unes dimensions de 4x15 metres, disposen d’un paviment de sauló sobre làmines de material geotèxtil per evitar el creixement d’arrels i de grava, que facilitarà el drenatge de les aigües de pluja. Les pistes compleixen la normativa per a la pràctica d’aquest esport, un fet que permetrà la participació en proves federades.

Per la seva banda, la nova pista de bàsquet té una superfície de 16,5x27,5 metres i està pavimentada amb formigó. La creació d’aquesta pista ha permès que l’existent fins ara, més a prop dels habitatges, s’hagi reconvertit en una pista de patinatge, amb la qual cosa s’eviten les possibles molèsties que l’impacte de les pilotes a les cistelles podien causar als veïns. El projecte ha inclòs també la instal·lació d’un mòdul prefabricat autorentable de serveis higiènics, a més de la construcció de pèrgoles sota les quals s’han col·locat bancs, cadires i papereres i la plantació de files d’arbres.

El projecte ha tingut un pressupost de 162.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia