Infraestructures i serveis

Recuperació del camp de futbol de Pont Major

L’Ajuntament de Girona està executant els treballs per recuperar les instal·lacions esportives del camp municipal de futbol de Pont Major, greument afectades pel temporal Glòria. En aquesta zona de la ciutat, l’aiguat del temporal va arribar a cobrir la zona de vestidors i de bar a una altura d’uns dos metres, fent malbé gran part de les instal·lacions. Així, s’estan substituint les portes malmeses dels vestidors i la pintura de parets, portes i façanes. Segons el regidor d’Esports, Àdam Bertran, es preveu poder recuperar l’ús dels vestidors quan les restriccions vigents de la pandèmia ho permetin.

D’altra banda, també s’han adjudicat els treballs d’enderroc i reposició de la tanca perimetral del camp municipal, que és a tocar del riu Ter. Es preveu que aquestes obres tinguin una durada no superior als dos mesos. En els pròxims dies, es construirà una nova tanca formada per una petita part de bloc prefabricat de formigó armat i reomplert també de formigó i, en la major part, per una tanca de quatre metres d’altura de varetes d’acer formant una superfície rígida, recoberta amb pintura de resines epoxi. A banda d’aquests treballs, també està previst refer la instal·lació elèctrica del marcador. Amb tot plegat, segons el vicealcalde, Quim Ayats, “s’està complint amb el compromís al qual es va arribar amb els veïns de Pont Major”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia