Infraestructures

Equo demana l'alliberament de l'AP7

També recomana la desestimació de la incineradora de L'Alcora, la cerca de petroli de Columbretes i que es dote a Castelló de rodalies en condicions fins a Vinaròs

En un comunicat de premsa fet públic per la formació política Equo, exigeix la liberalització de l'AP-7, que es desestime la incineradora de L'Alcora i la cerca de petroli de Columbretes, que es dote a Castelló de rodalies en condicions fins a Vinaròs, que s'aposte pel ferrocarril com a mitjà de transport de mercaderies i d'altres infraestructures sostenibles semblants.

Per a la formació política que actua en consonància amb la coalició Compromís, “Castelló necessita noves estratègies, polítiques, formes d'actuar i no passivitat, atur, sofriment social i més del mateix, infraestructures inútils i els PAIs del pa per a avui i fam per a demà. Ara estem en el demà i cal canviar de model amb urgència i el PP no ho va a fer”.

Enfront del model energètic del canvi climàtic, els combustibles fòssils, l'energia nuclear, d'afeccions a la biodiversitat, als ecosistemes, a la pesca, al territori, en definitiva, enfront del model de la insostenibilitat, Equo aposta per les energies renovables, l'eficiència i independència energètica, el reciclatge, la creació de milers de llocs de treball enfront de la destrucció dels mateixos, per la sostenibilitat. Per cada lloc de treball que es crea en una incineradora es creen deu en una planta de reciclatge i què dir dels centenars de milers de llocs de treball que es crearien amb la implantació de les energies renovables.

Enfront de les infraestructures de l'especulació i els diners fàcils, nefastes a nivell territorial i mediambiental com ara aeroports sense avions, dessaladores sense aigua o dipòsits de gas sense gas, el grup polític Equo aposta per les infraestructures dotacionals d'interès general i social en educació, sanitat, dependència i benestar social.

Davant d'aquells qui defensen els PAI que han destrossat l'ecosistema litoral i no litoral i que volen seguir amb açò mentre desenes de milers d'habitatges estan buides i milers de persones perden les seues cases, apostem per donar compliment al conegut dret social a un habitatge digne enfront del model d'habitatge com a element d'especulació i engreixe del patrimoni econòmic d'uns pocs i el repartiment d'engrunes econòmiques a uns quants per la compra de solars i altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona