Infraestructures

ART

Inauguren el mural al dic de davant del port de Llançà

Aquest cap de setmana s'inaugura el mural de més de 3.000 metres quadrats de superfície que l'artista empordanès Carles Bros, que té l'estudi al municipi, ha pintat al nou dic que es va construir al mar davant del port de Llançà per evitar danys com els que va causar la llevantada del 2008. Bros hi va treballar des de principis de febrer fins a finals de març. L'obra, Banc de peix, vol representar un banc de peixos en un homenatge a l'art de la pesca.

Segons l'Ajuntament llançanenc, aquest ha acabat sent el mural més gran del món que ha realitzat un artista al mig del mar

Dissabte –a dos quarts de dotze del migdia– s'inaugurarà aquesta obra i també l'escultura Onada de llevant, també de Carles Bros. L'escultura, situada a la part alta de l'illot del Castellar, representa la funció del dic, que es va construir precisament per protegir el port i evitar els efectes de les llevantades al municipi.

El projecte ha estat finançat per Ports de la Generalitat, l'Ajuntament de Llançà, el Club Nàutic Llançà i la Confraria de Pescadors de Llançà, amb la col·laboració desinteressada de l'artista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona