Actes de vandalisme a les obres del Centre de Recursos Naturals de Torrent

Els socialistes demanen que s'evite la desfeta d'aquesta futur centre d'estudis mediambientals de la Serra Perenxisa

El Centre de Recursos del Medi Natural «La lloma de Birlet» es troba situat dins d'un espai natural singular, a la partida del mateix nom i a escassos 200 metres de la Serra Perenxisa. La construcció d'aquest centre es va iniciar l'any 2006 i es paralitzà en el mateix moment en que el PP arribà al govern municipal l'any 2007.

No és la primera vegada que el grup socialista a l'Ajuntament de la vila, ha denunciat l'estat d'abandó i desídia que pateixen les obres de construcció d'aquesta infraestructura, que havia estat concedida gràcies al Fons Europeu de Desenvolupament Regional, amb una dotació econòmica de 573.881 euros i que es corresponia amb el 80% de l'import total de l'obra.

La paralització de les obres de construcció, es va produir el mes de juny del 2007 sense que el nou equip de govern donés cap mena d'explicació i sense que hi hagués cap acord municipal en aquest sentit. Aleshores va ser quan es va retirar la maquinària i els materials de construcció. Es van tapiar les portes d'accés i també les finestres i es col·locà una tanca per barrar el pas a l'edifici.

Dos anys després d'aquesta paralització de les obres. han aparegut els primers símptomes d'actes de vandalisme i s'aprecien senyals evidents d'abandó i brutícia al seu interior. És per això que el Grup Socialista municipal demana la neteja immediata d'aquest edifici en construcció i que s'adopten les decisions pertanyents per poder donar l'ús escaient a l'obra.

Desídia programada

E.C

No és la primera vegada que els populars de Torrent actuen d'aquesta manera davant d'obres, instal·lacions o projectes que van estar posats en marxa abans de la seua arribada a la corporació municipal. Fa la sensació que aquest grup polític pretén esborrar qualsevol petjada anterior. Com si la història s'haguera de començar a escriure des que el PP governa la localitat. Sols d'aquesta manera es pot pair el fet que s'hi paralitzen obres de les dimensions del Centre d'Estudis Naturals que ara denuncien els socialistes i que, es gasten els quinzets, en obres de menor importància, però de major lluïment (això és el que es pensen) com és el cas del canvi de vidres de la façana de l'edifici consistorial, en la qual s'invertiran vora un milió d'euros. Als actuals governats els hi senta mol malament l'aire renovador d'altres èpoques. /



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.