L'alcaldessa de Torrent visita les obres del Fons Estatal d'Inversió Local

Hi ha diverses actuacions acabades i altres set finalitzaran durant el mes de setembre, octubre i novembre

L'alcaldessa de Torrent ha visitat algunes de les obres emmarcades dins del Fons Estatal d'Inversió Local, i d'altres que hi realitza el consistori torrentí. En aquesta visita, ha pogut comprovar el ritme amb que avancen aquestes actuacions.

Una de les més importants és el disseny i execució de la rotonda projectada entre l'Avinguda de Sant Llorenç i el carrer Corunya, que disposa d'un pressupost d'execució de 200.000 euros. Aquesta nova placeta de gir, finalitzarà obres a finals de setembre i, una vegada completa, resoldrà el creuament perillós i minorarà la densitat de trànsit que aquest indret urbà suporta cada dia amb el consegüent augment de la seguretat dels vianants.

En matèria mediambiental, el tractament silvícola a algunes zones del Vedat, ha estat també un punt visitat per Català Verdet, una acció que pretén reduir la combustibilitat de la massa forestal d'aquest paratge local i el de la Serra Perenxisa. Uns treballs que s'hi troben bastant avançats, si es considera l'estat d'abandó en que s'hi trobaven a l'inici de la campanya. La neteja del sotabosc del Vedat suposa una inversió de 180.000 euros, mentre que el de la Serra Perenxisa, sobrepassa els 200.000. i tots dos tenen previst el seu termini entre setembre i octubre.

La tercera obra visitada ha estat l'adequació a persones amb mobilitat reduïda dels guals per a vianants a la zona de Pare Méndez, Saragossa, Verge de la Paloma i Calvari, així com als carrers Azorín, Sant Valerià i voltants.

També ha assegurat davant els mitjans de comunicació presents, que finalitzaran en breu les obres de canalització de les aigües pluvials del carrer Riu Xúquer, del Tirant lo Blanch i voltants.

Finalment, el matí de recorregut urbanístic ha portat l'alcaldessa a l'enjardinament de la zona del Mas de la Muntanyeta. Una actuació que contempla la creació d'una gran plaça pública amb una àrea d'esbarjo i de jocs que disposarà també de zona amb arbres i plantes flairoses. La inversió d'aquest projecte se xifra en 240.000 euros i restarà acabat durant el mes de novembre.

Política d'aparador

E.C

Des de fa dos anys, moment en que l'alcaldessa de Torrent va arribar al cadiral del consistori, s'hi aplica una política d'aparador, fotografia i comunicat de premsa i, això no estaria malament si en realitat la població visquera una realitat autèntica, però el que fa reaccionar els col·lectius més conscienciats de la localitat, és que en aquest cas i també en altres, el que es fa és aprofitar els diners que s'envien des de l'altiplà peninsular per a fer millores al terme i aprofitar la sinèrgia que això origina per poder fer-se la foto en un mes en que la notícia sol ser escassa. No és la primera vegada que aquesta mena de fons no obtenen la publicitat deguda perquè es tracta de diners provinent de l'Estat i això vol dir ZP. Els cartells que ho anuncien, es col·loquen d'esquena al carrer, a la part més alta d'una bastida o tapats per alguna tanca protectora. Doncs, això, política d'aparador. /



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona