Infraestructures

Foment adjudica una de les rotondes de l'N-240

El Ministeri de Foment ha adjudicat la construcció d'una rotonda a l'N-240, entre Juneda i les Borges Blanques. Foment dóna així compliment a un dels compromisos adquirits amb la plataforma d'alcaldes de les Garrigues, que reclama solucions per aturar l'alta sinistralitat registrada a la via.

En el projecte es preveu substituir la intersecció de Margalef –al terme de Torregrossa– per una rotonda. Actualment, hi ha una rotonda partida d'accés a la carretera que es dirigeix a Puigverd i a Torregrossa, i és un dels punts negres de la via. Foment, amb un pressupost de 619.000 euros, hi construirà una rotonda de 15 metres d'ample, amb dos carrils, vorals de mig metre i voreres d'1,5 metres. A més, es rectificarà el traçat de la carretera de Puigverd per millorar l'angle d'accés a la rotonda. També se substituirà l'enllumenat de la rotonda i els vials. Foment confia que amb la modificació de la via “es reduirà la velocitat de pas dels vehicles”, que s'hauran d'aturar per accedir a la rotonda.

La solució a l'alta sinistralitat de l'N-240, on fa alguns mesos va perdre la vida una veïna de Juneda, és una qüestió pendent. El 30 de novembre acaba la bonificació per als camions que, voluntàriament, vulguin desviar-se per l'AP-2 per descongestionar la carretera. La mesura, però, no sembla haver-ne resolt el problema.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona