Infraestructures

L'Estat licita les obres de la rotonda de l'N-260 a Vilafant

L'Estat ha licitat les obres per construir la reclamada rotonda a l'N-260 a Vilafant, en l'encreuament perillós d'accés a l'estació del TAV. El BOE va publicar ahir, dissabte, l'anunci de licitació per un import de 669.811,77 euros i una previsió d'obres de tres mesos. Ara les empreses interessades tindran fins al 12 de febrer del 2016 per presentar ofertes i el 8 de març s'obriran les ofertes. Després, caldrà adjudicar les obres i iniciar-les, previsiblement, doncs, durant el primer semestre de l'any que ve.

L'anunci arriba quan falten pocs dies per a l'inici de la campanya electoral de les eleccions espanyoles, i quan fa mesos que els veïns es manifesten cada dimecres al punt on s'ha de fer aquesta rotonda per denunciar els problemes de seguretat que comporta que no s'hagi fet encara.

L'Ajuntament de Vilafant ha donat suport a aquesta reclamació i ha fet diverses gestions per reclamar l'obra al govern espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia