Infraestructures

Una entitat d'art de Lloret demana el no a l'autopista C-32

Un entitat cultural de Lloret de Mar que promou les arts plàstiques, musicals i poètiques s'ha mostrat contrària a l'allargament de l'autopista C-32 fins al municipi. Segons el Manifest de l'Àngel, que ha redactat el Laboratori d'Expressions Artístiques i Desenvolupament (LEAD), l'obra del govern malmet els paratges de Sant Pere del Bosc i les Alegries i “divideix Sant Pere de Lloret”, diu la presidenta, Neus Dalmau.

L'assemblea de socis de divendres va decidir demanar el no en la consulta de diumenge perquè “es conservi el patrimoni modernista lloretenc”. A parer del LEAD, la C-32 “destruirà” el corredor biològic de Sant Pere i menysprearà el patrimoni arquitectònic i d'arts decoratives, com ara l'escultura de l'Àngel. “Des d'allà es veurà la C-32 quan ara s'hi veu el mar.” Per Dalmau, ampliar la C-63 –la carretera de Vidreres a Lloret– i la GI-682 –la via de Blanes a Lloret– i construir les rondes de circumval·lació internes a Blanes i Lloret ajudaria “a respectar més el medi ambient”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia