Infraestructures

Salt tindrà des de dilluns bus directe amb Barcelona

La línia Figueres-Girona-Barcelona de Barcelona Bus, que també arriba a l'aeroport del Prat, incorpora una parada al passeig Països Catalans en 8 expedicions per sentit de dilluns a diumenge

La línia Figueres-Girona-Barcelona de l'empresa Barcelona Bus incorpora noves parades a partir de dilluns i en destaca sobretot que ara s'aturarà a Salt, fet que permetrà a aquesta població tenir un enllaç directe amb bus tant amb Barcelona i l'aeroport del Prat com amb la desena de poblacions gironines de la línia i l'aeroport gironí. Això serà una “millora considerable per a la ciutadania de Salt”, segons destaca el regidor de Mobilitat saltenc, Toni Vidal, que recorda que fins ara, segons la seva informació, no existeix la possibilitat d'agafar un bus directe per a aquestes destinacions, sinó que “s'ha d'anar a l'estació d'autobusos de Girona”.

Concretament, segons els nous horaris de la línia, des del 2 de maig fins al 2 d'octubre hi haurà 8 expedicions diàries –de dilluns a diumenge– per sentit que pararan al passeig Països Catalans de Salt a l'altura de l'Estació Jove.

El primer bus en sentit sud serà a les 03.40 h i serà l'únic que anirà directe –sense parar a Barcelona– a les terminals T2 i T1 del Prat, on arribarà al voltant de les 05.00 h. Les següents expedicions –amb parada a Salt a les 06.55 h, 08.55 h, 10.40 h, 12.10 h, 15.40 h, 18.40 h i 19.40 h– s'aturaran tant a Barcelona com a l'aeroport del Prat, excepte l'última, que només arriba fins a la capital catalana. Pel que fa als punts de parada a Barcelona, tots els busos paren a l'Estació del Nord, la majoria també s'aturen abans a l'avinguda Meridiana (a l'altura del metro de la Sagrera) i el penúltim ho fa a la ronda Sant Pere. Cal dir que n'hi ha tres –els de les 8.55 h, 12.10 h i 19.40 h– que s'aturen a l'aeroport Girona-Costa Brava.

Pel que fa als busos en sentit nord, el primer sortirà de Barcelona a les 08.30 h, s'aturarà a Salt a les 10.05 h i acabarà a Figueres a les 11.00 h. La resta sortiran de la T1 de l'aeroport del Prat a les 10.00 h, 11.30 h, 13.15 h, 14.40 h, 16.40 h, 18.30 h i 22.15 h i s'aturaran a Salt unes dues hores després, excepte el primer i l'últim, que trigaran una mica més perquè s'aturen també a l'aeroport de Girona. La línia també permet anar a Figueres –en aproximadament una hora– i set poblacions intermèdies més: Girona, Sarrià, Sant Julià, Medinyà,
Orriols, Bàscara i Vilamalla.

Segons explica Vidal, ha estat la Generalitat, mitjançant l'operació d'un operari privat com és Barcelona Bus, qui ha modificat la línia.

LA XIFRA

8
expedicions
diàries per sentit de la línia Figueres-Girona-Barcelona de Barcelona Bus s'aturaran a Salt.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona