Infraestructures

Herba artificial nova per a l'estadi de Banyoles

La de fins ara ha durat deu anys i calia renovar-la per oferir un servei de qualitat als 200 integrants del futbol de base

L'Ajuntament durà a terme també millores al camp de futbol vell

El camp de futbol de l'estadi municipal Miquel Coromina Morató de Banyoles necessitava herba nova després de deu anys d'activitat frenètica –cada setmana l'utilitzen centenars de nens i nenes del futbol de base–. Ara, l'Ajuntament l'ha fet substituir i, com que la tecnologia ha avançat, s'ha decantat per una herba artificial d'última generació. L'herba vella s'ha fet servir per pavimentar la zona de les banquetes, i per adequar un camp de futbol tres i una zona d'escalfament.

La inversió en aquesta nova herba artificial ha estat de 172.000 euros, 50.000 dels quals provinents d'una subvenció de la Diputació de Girona.

Per la seva banda, el Club Esportiu Banyoles ha completat l'actuació amb la millora de les xarxes que hi ha rere les porteries per evitar que les pilotes surtin del recinte, ha repintat la tribuna i, finalment, ha condicionat un espai interior amb un petit gimnàs. Ahir, els participants en el campus de base David Fernández van poder estrenar l'herba de l'estadi municipal. El camp no només es fa servir per als partits, sinó que s'hi entrenen cada setmana més de 200 integrants del futbol de base del Banyoles.

L'alcalde, Miquel Noguer, va explicar durant una visita al camp que les línies del terreny de joc són d'herba amb els colors que pertoquen, cosa que estalvia manteniment. Noguer va informar que invertiran 3.000 euros en el manteniment i les millores del camp vell. El president del CE Banyoles, Pau Teixidor, va dir que “l'obra ha estat una gran millora per al club”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia