Infraestructures

Semàfor a la ronda Ferran Puig per al carril bici del viaducte

Es va instal·lar ahir i ja funciona, tot i que hi ha tanques per impedir el pas

Les obres del carril bici sota el viaducte del tren a Girona avancen a bon ritme i ahir al matí es va instal·lar el semàfor que ha de permetre als ciclistes que utilitzin el carril creuar la ronda Ferran Puig. El pas, que també permet el creuament de vianants, s'ha situat just sota el viaducte, seguint el traçat del carril bici, i a pocs metres de l'altre pas de vianants que hi ha davant de l'Spar.

Ahir a la tarda el semàfor ja estava operatiu, tot i que hi havia tanques tant al costat de Bernat Boades com al de Bonastruc ça Porta que impedien el pas als ciclistes. Sota al viaducte a la banda de Bernat Boades, però, sí que ja hi havia el carril bici obert.

Les obres del carril bici sota el viaducte, que ha de tenir una llargada de poc més d'un quilòmetre, van començar a finals de maig i la previsió és que durin sis mesos. Els treballs s'estan fent per trams. Es va començar per Poeta Marquina i s'acabarà al pont de Pedret. El cost és de 266.558 euros, finançat en part per la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia