Infraestructures

Salt tindrà bus directe amb la UAB

La línia entre Girona i aquesta universitat incorporarà aquest curs una parada prop de l'Estació Jove de Salt

Salt tindrà a partir del 12 de setembre bus directe amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ja que la línia de la companyia Barcelona Bus que des de fa anys uneix la ciutat de Girona i aquesta universitat incorporarà aquest curs una parada al passeig Països Catalans de Salt, a l'altura de l'Estació Jove.

Concretament, el bus d'anada que surt de l'estació de busos de Girona a les 7.30 h del matí pararà a Salt a les 7.40 h. Una hora després arribarà al campus de la UAB, on fa sis parades diferents, amb l'objectiu que els estudiants puguin ser a les diferents facultats abans de les 9 h. Els dilluns o primers dies lectius de la setmana hi ha un segon autobús que surt a les 8.40 h de l'estació de busos de Girona i també pararà deu minuts després a Salt.

Pel que fa als busos de tornada, el que surt cada dia a les 14.40 h de l'Escola de Postgrau-FGC de la UAB arribarà a Salt a les 15.50 h, deu minuts abans que a Girona, i el del vespre –entre les 19.10 h i les 19.16 h recull els estudiants de diverses facultats– arribarà a Salt a les 20.20 h, també deu minuts abans que a Girona.

El bus directe amb la UAB arriba quatre mesos després que Salt estrenés línia directa amb la ciutat de Barcelona, ja que des del maig la línia Figueres-Girona-Barcelona de Barcelona Bus, que també arriba a l'aeroport del Prat, té parada també a l'Estació Jove.

Sense connexió directa amb Montilivi

El regidor de Mobilitat saltenc, Toni Vidal, considera una “molt bona notícia” que la línia faci parada a Salt, però mostra la seva “sorpresa” pel fet que hi hagi abans connexió directa amb bus amb la UAB que amb el campus de Montilivi de la UdG, que recorda que és “una de les demandes que fan els i les joves de Salt”. Vidal assenyala que la necessitat d'haver de fer transbord allarga el viatge –fins a més d'una hora de durada– “i fa que molts optin per vehicles privats”. A més, remarca que “Montilivi és interessant no tan sols pel campus universitari sinó també per l'oferta de cicles formatius”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona