Infraestructures i serveis

Arbúcies tindrà una piscina coberta

L'Ajuntament fa marxa enrere i renuncia a cobrir l'actual amb un globus

El vas d'aigua tindrà quatre carrils

L'Ajuntament d'Arbúcies ha fet marxa enrere i renunciarà a cobrir la piscina actual d'estiu amb una estructura en forma de globus. L'alcalde, Pere Garriga (Entesa), avança que l'equip de govern ha desistit d'invertir mig milió d'euros per renovar l'espai i després cobrir-lo. El consistori preveu construir una piscina nova climatitzada coberta de quatre carrils.

Garriga assenyala que les tres piscines actuals tenen 35 anys. Els tècnics hi han trobat més d'una deficiència –no tenen vasos desbordants i hi ha motors antics i pèrdues d'aigua, entre altres defectes. Per això, el consistori prefereix no invertir en les actuals instal·lacions (mig milió per corregir les mancances actuals i 300.000 euros previstos del globus).

Mesos enrere, l'Ajuntament volia instal·lar una estructura retràctil en forma de globus, muntar-la al setembre i desmuntar-la al juny, abans de la temporada d'estiu. Això s'ha descartat i, ara, es treballa en el plec de clàusules per a la licitació de l'obra nova. La piscina i els vestidors seran enderrocats i substituïts. Hi haurà, a més, dues piscines més petites descobertes.

Garriga assenyala que la voluntat de fer quatre carrils de 25 metres de llargada és perquè l'Ajuntament creu que els futurs abonats seran del poble. “Som 7.000 habitants i tenim pobles a quinze quilòmetres com ara Sant Feliu, Breda o Sant Hilari i no hi podem anar a buscar abonats.”

LA FRASE

Fer obres per reparar les piscines que tenim ara val mig milió. Per això, no farem el globus
Pere Garriga
alcalde d'arbúcies (Entesa)

LA XIFRA

35
anys
tenen les piscines d'Arbúcies (n'hi ha una de gran i dues de petites). L'Ajuntament enderrocarà l'actual.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia