Infraestructures i serveis

Sagalés durà el transport urbà de Lloret quatre anys

Barcelona Bus SL, més coneguda com a Sagalés, ha estat l'empresa que ha rebut l'adjudicació de la gestió del transport urbà de Lloret de Mar durant quatre anys. Sagalés ha obtingut més puntuació que Sarfa Bus SL, l'altra empresa presentada.

El ple d'avui a la tarda (a les 6) hauria de ratificar l'últim tràmit per a l'adjudicació “de la prestació per serveis”, assenyala el regidor responsable de taxis i transports públics, Antonio Lorente (PSC). L'import de l'adjudicació és de 255.000 anys i el contracte és de quatre anys, més dos anys de pròrroga. Hi haurà una seixantena de parades i la línia 2, la de les urbanitzacions del nord del poble, inclourà servei a demanda.

D'aquesta manera, Barcelona Bus SL rellevarà Transports Pujol, que ha dut mig segle el servei. El concurs va ser suspès fa uns mesos per errors en el procediment, i el TSJC va obligar el consistori el 2014 a fer un concurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia