Infraestructures i serveis

La protesta per la llum fa el salt a Santa Coloma

Santa Coloma de Gramenet pren aquesta tarda el relleu de les mobilitzacions de protesta pels talls elèctrics puntuals que hi ha hagut en les darreres setmanes, la pujada del preu de la llum i la inacció de les companyies en els casos de pobresa energètica. La primera manifestació multitudinària es va fer dimecres passat a Badalona i va aplegar centenars de veïns de tots dos municipis encapçalats per les alcaldesses Dolors Sabater i Núria Parlon. En aquell moment, els representants veïnals ja van avançar la voluntat de mantenir viva la protesta mentre les elèctriques no s'escoltin les reclamacions dels veïns.

La protesta d'avui, convocada per l'Assemblea d'Aturats de Santa Coloma de Gramenet, començarà a dos quarts de vuit a la plaça de la Vila i des d'allà els concentrats marxaran cap a la plaça del Rellotge. S'hi sumaran representants de la Federació d'Associacions de Veïns de Santa Coloma de Gramenet (Favgram) i de la Federació d'Associacions de Veïns de Badalona (FAVB). També han anunciat la seva participació diversos partits polítics. Una hora abans de l'inici, les federacions veïnals presentaran al Centre Cívic del Riu l'acte conjunt que estan preparant amb la Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya per estendre la mobilització de protesta arreu del territori català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia